Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Întrebări frecvente

Cât timp este eliberat permisul de conducere/cumpăra permis conducere România.

Permisul de conducere este eliberat în general în termen de două săptămâni de la solicitarea serviciului și verificarea plății,cumpăra permis conducere România prin selectarea unei priorități ridicate de livrare prin formular. Puteți solicita permisul în termen de 7 zile lucrătoare. Aceasta va duce la o creștere substanțială a prețului total.

Cât costă achiziționarea unei licențe / cumpăra permis conducere România.

Toate licențele pe care le furnizăm au un cost între practică și servicii între 760 și 2100 € maxim. Costul variază în funcție de tipul de licență necesar și, în special, de motorizarea locală cea mai apropiată de locuința dvs., unde trebuie să vă înregistrați.
În cazuri rare, acest lucru ar putea costa mai mult decât plafonul menționat mai sus.

Când ar trebui să fac plata?/cumpăra permis conducere România.

Plata este solicitată în avans pentru acest serviciu, deoarece practicile, examenul ocular, costurile examenului, ghidurile pentru a învăța să conduceți trebuie înregistrate (evident, cu date greșite) și nu putem acoperi aceste costuri pe cheltuiala noastră. prin urmare, nu ne contactați pentru a solicita plata după livrare

Cum mi se trimite permisul de conducere?

Licența este trimisă prin poștă recomandată (termen de livrare de la 1 la 2 zile) la adresa indicată în formularul de depunere a cererii. De asemenea, vă va fi oferită o monitorizare pentru a verifica starea expedierii dvs.cumpăra permis conducere România

de ce ar trebui să am încredere în serviciul tău?

Când vom trimite documentul dvs., vă vom trimite, de asemenea, un disc de verificare, cod de telefon și o legătură către o bază de date pe care o veți utiliza pentru a verifica autenticitatea documentului dvs. Cu discul de verificare, veți putea vedea toate informațiile dvs. salvate în sistemul de baze de date presupus. Vizualizarea informațiilor dvs. în sistem înseamnă că documentul dvs. este un document real. Prin urmare, trebuie să utilizați în mod legal documentul.

de ce ar trebui să am încredere în serviciul tău?

Suntem profesioniști în acest domeniu și o facem de ani buni cu succes 100%. În plus față de mărturiile clienților noștri, puteți vizita site-ul nostru web pentru a vedea câteva documente de eșantion și exemplul video. Primim zilnic minimum 2 până la 7 comenzi de la clienți din întreaga lume și ei recomandă întotdeauna serviciile noastre altor persoane atunci când primesc documentele lor. Asa ca fii asigurat de legitimitatea noastra.

Este ilegal să cumpărați o licență?

Din acest motiv, utilizăm metode de plată și de contact pentru a menține confidențialitatea și confidențialitatea maximă a clienților. completați formularul de contact de mai jos pentru mai multe informații sau pentru mai multe întrebări.cumpăra permis conducere România.

Open chat
Vorbeste cu noi