Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

SERVICIILE PE OFERIM

PROCEDURA PERMISULUI DE CONDUCERE PE SITE-UL NOSTRU EXPLICATĂ

Obține un permis de conducere adevărat. Aici avem o procedură impecabilă care este bine prezentată clienților noștri. Facilităm procedurile de obținere a permisului de conducere. Nu prin eliminarea procedurilor normale, ci prin plasarea lor complet sub controlul nostru. Analizăm fiecare detaliu al procedurii și nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Prin urmare, permisul de conducere se obține în mod legal. Bazele de date sunt înregistrate și în baza de date românească. De aceea este atât de ușor și sigur să cumpărați un permis de conducere pe site-ul nostru.
Oferim o soluție rapidă, sigură și economică. Asta in mai putin de 7 zile si cu livrare la domiciliu. Vom propune apoi documentul după ce l-am salvat în fișierele de bază de date românești. În consecință, legitimitatea acestuia nu va fi pusă la îndoială.
Oferim o garanție de satisfacție 100% pentru toate permisele de conducere. Dacă din orice motiv nu sunteți mulțumit de achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea articolului. Vom fi bucuroși să lucrăm cu dumneavoastră pentru a găsi o soluție la orice problemă.

Livrarea noastră este 100% garantată și oferim ambalaj discret. Ne dorim ca experiența dvs. să fie una bună și, după cum puteți vedea din recenziile noastre, aproape toți clienții sunt mulțumiți.

Planul nostru este să ne satisfacem întotdeauna clienții. În cazul rar în care ceva nu merge bine, înainte de a lăsa feedback negativ, vă rugăm să ne contactați pentru a vă ajuta să faceți bine!

Cumpărați un permis de conducere românesc. Obțineți licența de română online, fără examen, în termen de 7 zile lucrătoare.

CUMPARA PERMIS DE CONDUCERE TOATE CATEGORIILE EXPLICATE

PERMIS DE CONDUCERE CATEGORIA A ȘI SUBLICENȚĂ

La categoriile A1, A2, A, motocicletă AM, aveți trei tipuri de permis de conducere: permis de conducere A1, A2 sau AM. Pentru mopedele cu două roți (categoria L1e) a căror viteză de proiectare nu depășește 45 km/h și a căror cilindree este mai mică sau egală cu 50 cm³, vârsta minimă pentru această categorie este de 16 ani.

PERMIS DE CONDUCERE CATEGORIA B
Permise de conducere categoriile B1, B, BE. Permisul B este cel mai cunoscut și cel mai achiziționat permis deoarece vă permite să conduceți mașini normale, vârsta minimă pentru această categorie este de 18 ani.
PERMIS DE CONDUCERE CATEGORIA C

Permisul de conducere categoria C și C1 este cel mai solicitat de profesioniști, deoarece vă permite să conduceți singur „camioane” sau vehicule destinate transportului de obiecte (cu toate acestea, acum este necesar pentru transportul comercial) Permisul C, și mărfuri CQC ) , vârsta minimă pentru această categorie este de 21 de ani

PERMIS DE CONDUCERE CATEGORIA D

Permis de conducere categoriile D și D1 Permisul de conducere D vă permite să conduceți autovehicule pentru a transporta persoane cu mai mult de 9 locuri, inclusiv scaunul șoferului (autobuz), dar numai pentru uz personal. vârsta minimă pentru această categorie este de 22 de ani.

PRELUNGIREA LICENȚEI

La agenția noastră, taxăm foarte puțin pentru prelungirea permisului de conducere pe care ni-l oferă clienții noștri, așa că dacă obțineți un permis de conducere de la noi și ați ajuns la data de expirare, nu trebuie să vă faceți griji pentru că vă avem acoperit și putem totuși ajută la prelungirea până și a permisului de conducere pe care nu ni l-am luat

Open chat
Vorbeste cu noi